luni, 17 octombrie 2011

DRIVER San Francisco






Jocul are loc la şase luni după evenimentele din Driv3r. Este a arătat că atât John Tanner şi Charles Ierihon supravieţuit focuri de la Istanbul. În remorcă jocului, este dezvăluit faptul că de atunci, atât bărbaţilor, cât au recuperat şi a scăpat de la Ierihon San Francisco, în timp ce Tanner şi partenerul său, Tobias Jones l-au urmărit acolo. Jericho este indicat a fi transportat în partea din spate a unui camion închisoare, dar reuşeşte să scape cu un flacon de acid ascunse în gură de către un paznic plătit off. El a overpowers gardienii, si deturneaza camion. Tanner şi Jones acest martor de la masina lui Tanner, urmărind Ierihon ca el cauzeaza haos pe străzile oraşului. Tanner se termină de conducere in fata Ierihonului pe o alee, care, folosind masina camion berbecii lui Tanner în calea unei remorci tractor, rezultând într-un accident devastator, pune-l într-o comă. Cea mai mare parte a jocului are loc în visul lui Tanner comă [10] [11].
În timp ce într-un vis comă, Tanner descoperă în curând capacitatea sa de a "schimbare" in corpul altei persoane, reţinerea persona lui, dar, la toţi ceilalţi, caută şi de sondare exact la fel ca persoana pe care sa mutat în. Folosind această putere încurcată, Tanner ajuta pe unii adolescenti câştiga curse stradă pentru a obţine bani pentru taxele de colegiu, unele ajutoare de vigilante franco-politisti elimina medicament fals din circulaţie şi împrumută abilităţile sale de conducere pentru ofiţerii de poliţie de vânătoare în jos criminali în timp ce încearcă să descopere planul lui Jericho. După deducerea că Jericho este după materiale pentru a crea o bombă de gaze cianură, el se schimba in Ordell, un escroc low-timp caută să se ridice prin intermediul organizaţiei de Ierihon.
Din nefericire pentru Tanner, el descoperă că Jericho poate modifica, de asemenea, şi îşi dă seama că, atunci când acesta nu este în corpul său, Jericho poate prelua. În cele din urmă, Tanner îşi dă seama că el este într-o lume de vis atunci când mesaje ciudate din lumea reală se strecoare în mintea lui. Competenţelor de Jericho a devenit mai puternic, dar cum aceasta este in capul lui Tanner, el este supra-alimentat şi a învins atunci când Tanner preia controlul de proiectare sale mentale ale oraşului. Într-o vizualizare mentală de o cameră de interogare de poliţie, Tanner începe interogarea de proiecţie mentală de Ierihon şi îşi dă seama că ştirile de la televizor, în patul său de spital din lumea reală sunt de hrănire visul comă. Din acest ştie de un complot cu bombă din lumea reala, dar deduce că acesta nu este real - Jericho este un gangster, nu un terorist.
În cele din urmă trezire, Tanner cereri cheile de la masina de la Jones, care îi aminteşte de camion care a lovit Challenger lui Dodge. Lăsând în Camaro Jones ", şi se îndreaptă spre centrul orasului San Francisco, care este evacuat din cauza unei ameninţări cu bombă, un nor masiv de gaz erupe. De conducere în ea, Tanner constată scape condamnaţi, confirmând teoria sa că nu a fost o ameninţare adevărată teroare. Jericho făcut o înţelegere cu un prizonier de 30 milioane dolari SUA să-l iesi din inchisoare. "Bombă" a fost, de fapt, o perdea de fum. După o urmărire, Tanner vede capul Jericho în docuri. Deşi la început pare a fi un joc de pui si un potential coliziuni frontale, Jones apare într-o maşină de poliţie şi Ierihon berbeci. Tanner susţine că ştia ce făcea, dar Jones îi aminteşte cărui maşină a fost de conducere înainte de a sugera o bere bine-meritata. Nu se cunoaşte dacă este sau nu Ierihonul a fost ucis în accident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu